SUSHIMAFIA

SUSHIMAFIA Lekker en snel!

Online eten bestellen

Recentebeoordeling


4,5 sterren uit 137 beoordelingen

Alle beoordelingen zijn van Thuisbezorgd.nl klanten die besteld hebben bij SUSHIMAFIA. Meer weten? Ontdek meer

6 mei 2022 om 20:29 Heel erg lekker!
24 apr 2022 om 10:17 14 Euro voor poke bowl, dat is 80% Rijst 15% groene en 5% vis.....qua smaak...weet et niet je proeven alleen maar rijst. Laste keer.
20 apr 2022 om 22:15 De perfecte pokebowl bestel je bij sushi maffia. Spicy tuna is perfect in balans, goede smaken en super vers! Aanrader
17 apr 2022 om 19:33 De beste Pokebowls van Rotterdam. Zoals altijd heerlijk, vers en goede ingrediƫnten. Aanrader! Ook de side dishes zijn lekker!
9 apr 2022 om 12:00 Lekkere sushi, ff wat anders. Lukte helaas niet om door digitaal te regelen. Waarom dit zo was mij niet duidelijk
31 mrt 2022 om 22:13 Super lekkere sushi! Zag er heerlijk uit en alle smaken klopten. De gyoza's waren ook top! Ik ga hier vaker bestellen! Bezorging was super snel en vriendelijk.
27 mrt 2022 om 19:38 Weer fantastisch!
18 mrt 2022 om 20:51 Echt een aanrader. Niet de goedkoopste maar wel de beste. Op tijd op kunnen halen met 15 minuten. Gewoon doen!
5 mrt 2022 om 11:09 Het eten zou na 50 tot 60 minuten bezorgd worden, maar ik denk dat dit al na 25 minuten was . Het was heerlijk
28 feb 2022 om 0:00 De sushi leek niet vers gemaakt maar gekoeld, viel ook een beetje uit elkaar en was erg zout. Dit alles tegen een relatief hoge prijs, flinke tegenvaller!
27 feb 2022 om 21:07 Snel bezorgd en heerlijk gegeten
17 feb 2022 om 7:19 Heerlijke sushi! Vers en verrassend lekkere combinaties. Werd ruim binnen aangegeven tijd bezorgd. Wij gaan hier vaker bestellen!